Hem / Skip Navigation LinksKarriär / Let's start at COWI

Let's start at COWI

Foto: Getty Images

Tar du examen under 2017 från ett civilingenjörs- eller annat masterprogram och är nyfiken på rollen som teknikkonsult? Vill du jobba på ett företag som skapar förutsättningar för fungerande och hållbar samhällsutveckling? Då kan vårt program Let's start at COWI vara något för dig.

Let's start at COWI är vårt nya nationella program för en grupp nyexaminerade som erbjuder en extra intressant start i konsultyrket. Du anställs till en specifik tjänst (se alla lediga tjänster nedan) i en grupp, lokalt. I din nyanställning kommer du få arbeta i spännande projekt och börjar bygga din erfarenhet som teknisk konsult. Med Let's start at COWI ger vi dig en extra möjlighet att tillsammans med nyexaminerade kollegor delta i utvecklingsaktiviteter och strukturerat nätverkande.

Programmet pågår i 9 månader. Precis som för en vanlig anställning på COWI gör du en utvecklingsplan tillsammans med din chef, och för din del ingår då även Let's start at COWI-aktiviteterna. Under hela programmet kommer du att ha en mentor som stöd.

Förutom att vi erbjuder dig möjligheten att tidigt vässa dina färdigheter som teknisk konsult och ett värdefullt nätverk av nyexaminerade kollegor, erbjuder COWI en omväxlande, dynamisk arbetsmiljö med fortsatt intressanta möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Vi är fast beslutna att se till att denna erfarenhet gör skillnad i din fortsatta karriär på COWI.

Vem är det vi söker?

Du är nyexaminerad civilingenjör, naturvetare eller har studerat annan relevant masterutbildning med goda studieresultat. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
Som person är du en nyfiken, driven problemlösare som har lätt att skapa relationer och självklart trivs du med att arbeta i team.

Var passar du bäst in?

Ta chansen att få en unik inblick i COWIs verksamhet och teknikkonsultbranschen. Ansök till någon av våra lediga tjänster som innefattas av programmet Let's start at COWI. Ansökningsperioden stänger den 24 april 2017. Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan!Junior Projektledare - Göteborg


Junior Projekt- och byggledare inom Projektledning Hus Stockholm


Junior Projektledare inom husbyggnad Malmö/Helsingborg


​Junior byggkonstruktör till byggteknik hus - Göteborg


Junior Byggkonstruktör Industri - Göteborg

 

Senast uppdaterad: 28.03.2017