Hem / Skip Navigation LinksNyheter och medier / Nyheter / COWI stärker verksamheten i Stockholm med ny avdelningschef

COWI stärker verksamheten i Stockholm med ny avdelningschef

Victoria Ljungberg är ny avdelningschef inom stadsutveckling på COWI 
 Foto: COWI .

Victoria Ljungberg är ny avdelningschef inom stadsutveckling på COWI

​COWI växer i Stockholm och stärker nu verksamheten med en ny avdelningschef inom stadsutveckling, Victoria Ljungberg, med gedigen erfarenhet från stora stadsutvecklingsprojekt.

- Vi är mycket glada över att välkomna Victoria till oss. Hon blir en värdefull kraft i vår fortsatta strävan att utveckla vår verksamhet i Stockholm, säger Torbjörn Spetz, divisionschef Infrastruktur på COWI Sverige.

Victoria Ljungberg kommer närmast från Tyréns, och är väl förtrogen med Stockholmsmarknaden och möjligheterna och utmaningarna där. Hon har erfarenhet som uppdragsledare i större anläggningsprojekt, som Förbifart Stockholm och Tvärförbindelse Södertörn och som chef där hon byggt upp en projektledningsgrupp/avdelning inom mark och anläggning.

- Jag har arbetat med allt från marksanering på Skansen till byggandet av Nya Karolinska. Utveckling och innovation ligger mig varmt om hjärtat och jag har bland annat drivit projekt för effektivisering av projekteringsprocessen på konsultsidan, säger Victoria Ljungberg. 

Tidigare avdelningschef för stadsutveckling på COWI i Stockholm, Caroline Magnusson, kommer att fortsätta att bidra med sin gedigna erfarenhet genom olika typer av verksamhetsutveckling. Nu närmast ligger fokus på COWIs nya kontor i Stockholm och tillväxten i Linköping.

Publicerad: 2017-08-30

Senast uppdaterad: 30.08.2017