Hem / Skip Navigation LinksTjänster / Bro, Tunnel och Hamn / Övriga Byggnadsverk

Övriga byggnadsverk

Foto: Cowi

COWI erbjuder omfattande tjänster för olika konstruktioner till infrastrukturprojekt.

COWI har bred erfarenhet inom en rad olika tjänster relaterade till vår infrastruktur, inklusive utformning av nya konstruktioner och ändringar av befintliga oavsett storlek, både i stadsmiljö och på landsbygden.

Förutom designtjänster, erbjuder vi tjänster inom planering, ”byggande logistik” med mera. Oavsett om det handlar om att hantera komplexa discipliner. eller miljötillstånd och hantering, kan vi erbjuda våra kunder helhetslösningar när det gäller infrastrukturtjänster.

Särskilda utmaningarVåra byggprojekt omfattar tjänster för både offentliga och privata kunder i Sverige och utomlands. Vårt samarbete med ett brett spektrum av kunder, har gett oss insikt i de utmaningar som är förknippade med att arbeta i olika kulturer och klimat -från tropikerna till Arktis.

För att bibehålla vår position i framkant när det gäller utvecklingen inom tillväxtkonstruktioner, deltar vi i utvecklingen av ny design och material. Samtidigt prioriterar vi utvecklingen av morgondagens ingenjörer och deltar i både utbildning och praktik.

 

 

Senast uppdaterad: 29.03.2017