Hem / Skip Navigation LinksTjänster / Samhällsplanering och Projektledning

Samhällsplanering och Projektledning

Samhällsplanering

COWIs konsulttjänster inom ekonomi, förvaltning och planering stödjer våra kunder i deras planerings- och beslutsprocesser, vilka ofta har betydande inverkan på samhällsutvecklingen.

Vi levererar våra tjänster inom en mängd branscher, t.ex. hälsa, miljö, energi, vatten och transporter, samt inom frågor som välfärd, klimat, hållbarhet och CSR.

Bland våra nyckelkompetenser återfinns ekonomiska och finansiella analyser och modeller, organisationsutveckling och processutveckling, projektutvärdering, kommunikation och konsekvensanalyser samt fysisk planering och transportplanering.

Vår ledstjärna är att alltid bidra till en långsiktig och hållbar samhällsutveckling.

Projektledning 

Projektledning är ett av COWIs specialistområden. Vi utvecklar och stödjer våra kunder i att effektivare leda och styra sina projekt och sin projektverksamhet. Vi arbetar med planering, styrning och uppföljning och ser till att projektet utförs i rätt tid och till rätt kostnad.

COWI har mångårig erfarenhet och kunskap som sträcker sig över ett brett spektrum. Vi erbjuder beprövade tjänster och lösningar för kunder inom industri, infrastruktur och byggnad & fastighet.

 

Vill du veta mer?

Jonas Hellström Färg.jpg
Jonas Hellström
Divisionschef Projektledning
Tel: 08 - 545 49 500
jshm@cowi.com

Torbjörn Spetz
Divisionschef Infrastruktur
Tel: 010-850 11 74
tsp@cowi.com

Håkan Adelwald
Divisionschef Byggnad & Fastighet
Tel: 010-850 16 41
hkad@cowi.com


Lars-Göran Sporre
Divisionschef Industri
Tel: 010-850 22 30
lasp@cowi.com