Emma och Oscar är ett stöd för varandra på jobbet

När Emma Hedin började på COWI gick hon en introduktionsrunda och hälsade på kollegorna. När hon mötte Oscar Pagrotsky kände hon igen honom från studierna. Dessutom kände hon: ”Detta blir bra”.

Idag jobbar Emma och Oscar båda två på avdelningen för byggteknik på COWI i Göteborg och redan från första början kändes det naturligt att hon stödde sig på hans erfarenhet. Fortfarande bollar hon jobbfrågor med honom, men han är ett stöd också när det gäller icke-tekniska frågor som trivsel och utveckling på jobbet.

Emma och Oscar är kollegor som gör varandra lite bättre för varje dag. De är bättre tillsammans.

Något jag förknippar med min kollega

Emma: Oscar påminner mig om en ring – hel och komplett. Behöver jag bolla byggtekniska frågor kan jag gå till honom, behöver jag stöd för att något inte känns bra kan jag också gå till honom. Han är engagerad i båda delarna.

Oscar: Varje måndag morgon får jag ett pepp-mejl från Emma. Varje måndag! Det gör alltid att veckan får en bra start. Det är så omtänksamt!

Vi är bra var och en för sig. Men vi är bättre tillsammans. Det menar vi på COWI och under dessa veckor hyllar vi våra kollegor och firar det goda samarbetet. Vill du bli bättre tillsammans med oss? Se våra lediga tjänster.


Tillbaka till huvudsidan Bättre tillsammans