Linda Leijonberg och Magnus Nilber

Ett samarbete präglat av kompetens och kreativitet

Magnus Nilber och Linda Leijonberg började jobba tillsammans för mer än 20 år sedan. I dag har Linda tagit över Magnus tidigare roll som avdelningschef för COWIs division Byggnad och fastighet i Väst.

- Magnus anställde mig 2001 till Flygfältsbyrån, som 2009 blev en del av COWI. Båda två har vi jobbat på andra bolag i branschen under perioder för att sedan komma tillbaka till COWI, säger Linda.

Både Magnus och Linda sitter i ledningsgruppen för byggnads- & fastighetsdivisionen och det är tydligt att de har kul som kollegor.

- Magnus är rolig att arbeta med. Han är kompetent inom byggnation och en kollega jag kan förlita mig på i alla lägen, säger Linda.

Magnus är idag senior projektdirektör och arbetar idag aktivt i olika projekt samt som stöd till projektledarna på divisionen.

Han trivs med Linda som kollega.

- Hon har ett stort mått av fantasi och kreativitet som jag uppskattar väldigt mycket, säger Magnus och tar fram tre tennisbollar och vänder sig till Linda.

- Jo, förstår du Linda, jag vet ju att du tycker om att ha mycket att göra. De här bollarna tycker jag symboliserar vem du är som person och ledare. En boll får symbolisera vårt affärssystem, en är strategin för kommande år och en är en symbol för medarbetarna.

Linda är relativt ny som avdelningschef på COWI, och säger att Magnus gör henne bättre som ledare.

- Du finns alltid med som ett stöd, när det behövs. Du kan utan prestige vägleda mig eftersom du har haft samma roll tidigare.

- Sedan är jag imponerad över hur du arbetar i tidiga skeden i projekten. Du är nästan som ett mellanting mellan konstruktör och arkitekt. Därför har jag med det här huset som jag tycker symboliserar dig. Du ser helheten i byggnadsprojekten, kan följa hela processen och vi kompletterar varandra väldigt väl, avslutar Linda.

Vi är bra var och en för sig. Men vi är bättre tillsammans. Det menar vi på COWI och under dessa veckor hyllar vi våra kollegor och firar det goda samarbetet. Vill du bli bättre tillsammans med oss? Se våra lediga tjänster.

 

Tillbaka till huvudsidan Bättre tillsammans