Deras vänskap bidrar till smarta lösningar

Skämt och skratt kännetecknar dynamiken mellan Lisa Söderbaum och Carlos Siles. De jobbar tillsammans på avdelningen för Samhällsbyggnad öst på COWI i Stockholm och deras vänskap är en väldigt bra grund för produktiva och seriösa samtal.

Lisa och Carlos är kollegor som sporrar, stöttar och kompletterar varandra. Det är lättare att nå fram till smarta lösningar när de som arbetskamrater drar åt samma mål. Tillsammans gör de varandra bättre.

Något jag förknippar med min kollega

Lisa: Tre boktitlar jag tycker personifierar Carlos är: Inre säkerhet, för Carlos har en inre säkerhet med vart han är på väg. Sen har jag och Carlos olika humör på olika dagar, därför har jag valt titeln Himmel och helvete. När Carlos befinner sig i himlen och jag i helvetet, och vice versa, hjälper vi varandra. Sist, men inte minst valde jag titeln Ajöss och tack för fisken, en av de roligaste böcker som skrivits. Den symboliserar att vi har väldigt roligt tillsammans.

Carlos: Jag har valt en kanin med ett fasttejpat batteri, som jag tycker symboliserar Lisa. En Duracellkanin med hjärtat på rätt ställe. Lisa har en energi som smittar av sig och hon är alltid mån om andra. Kombinationen av att vi lyfter varandra när någon har det tungt, alltid med en dos av humor, är oslagbart och det medför att vi hjälper varandra att se framåt. Att ha Lisa i teamet gör att vardagen blir enklare och inte minst roligare.

Vi är bra var och en för sig. Men vi är bättre tillsammans. Det menar vi på COWI och under dessa veckor hyllar vi våra kollegor och firar det goda samarbetet. Vill du bli bättre tillsammans med oss? Se våra lediga tjänster.


Tillbaka till huvudsidan Bättre tillsammans