De väljer varandra för inspektioner

Marcus Hansson och Joakim Otterhäll har jobbat tillsammans i flera år, först som kund och konsult och de senaste tre-fyra åren som kollegor. Det syns att de trivs ihop. Eller som de säger: När vi ska på inspektioner vill vi helst utföra dem tillsammans.

Det var den höga kvaliteten på Joakims leveranser, och att de redan från början funkade bra tillsammans, som blev starten på deras goda samarbete. Marcus beskriver det som att de klickade från första stund och att det också var delvis därför han valde att söka sig till COWI. Idag jobbar de tillsammans på kontoret i Stenungsund, men är ofta på resande fot för att inspektera stål och betong, främst i den tunga industrin men även byggnader. De kompletterar varandra så bra. Joakim är impulsiv, drivande och har ett väldigt stort kontaktnät, och Marcus har lång och bred erfarenhet av inspektion och är den lugna och eftertänksamma som står stabilt när det oväntade händer.

Tillsammans gör de varandra bättre.

Något jag förknippar med min kollega

Marcus: Kameran är Jocke i ett nötskal. Han dokumenterar saker på ett fantastiskt sätt. Dessutom har han kompisar överallt, inte minst genom sitt intresse för fotografering. Ibland har hans kontaktnät gjort att vi kommit åt områden som andra är utestängda från...

Joakim: Jag förknippar Marcus med ett glas vatten. Vattnet i glaset är alltid lugnt, aldrig några stormar – precis som Marcus. Han är så cool, även när det händer oväntade saker under våra inspektionsturer.

Vi är bra var och en för sig. Men vi är bättre tillsammans. Det menar vi på COWI och under dessa veckor hyllar vi våra kollegor och firar det goda samarbetet. Vill du bli bättre tillsammans med oss? Se våra lediga tjänster.


Tillbaka till huvudsidan Bättre tillsammans