DATA/BIM-SPECIALIST INFRASTRUKTUR (54843)

Sista ansökningsdag: 30 May 2023 - Sweden - Plats: Göteborg/Malmö/Stockholm/Växjo - Digital

Vill du utmanas och utveckla dina kunskaper som Data/BIM-specialist i spännande projekt? Då kan tjänsten på AEC vara något för dig!

AEC är en av Sveriges ledande leverantörer av BIM-processer, programvaror och tjänster för byggindustrin. Sedan 2009 är AEC en del av COWI-koncernen. Vi ansvarar för innovativt ledande projekt och har några av de mest efterfrågade BIM-konsulterna i Sverige som är med och ger dig ledning framåt i din utveckling. För oss är det viktigast vem du är – att du är en person som kan lyssna på en kunds behov, är ödmjuk inför att alla kunder är olika, att du är nyfiken på nya projekt, programvaror och gillar att hålla koll på det senaste inom branschen. AEC är i framkant och driver utvecklingen inom området. Hos oss kan du både få hoppa in i spännande projekt och få insyn i nästa generations programvaror till våra kunder.  Vi brinner för hållbarhet och våra projekt och produkter bidrar alla till miljö, kostnads- och ekonomiska besparingar.

I rollen som Data/BIM- specialist är du en nyckelperson och länken mellan beställare, uppdragsledning, projektörer och andra intressenter. Ditt ansvar som Data/BIM- specialist är att skapa rutiner och arbetsprocesser för att säkerställa att rätt person får rätt information vid rätt tillfälle. Du kommer att arbeta med automatisering av arbetsflöden och utveckling av funktioner och programvaror. Det är en stor fördel om du är insatt i branschens begrepp och terminologi. Som anställd på AEC får du vara med och driva utvecklingen på företaget, vi uppskattar egna initiativ och entreprenörskap hos våra medarbetare.

DIN PROFIL 

Vi söker dig med kunskap inom dokumenthantering, CAD och BIM till stora spännande projekt. Vi vill gärna att du har minst ett års erfarenhet, vana att hantera ritningar, modeller, dokument och annan projektrelaterad information. Det är en fördel om du har hög generell IT-mognad. Vi vill gärna att du har förmåga att se helheten i ett projekt och tycker om att planera, strukturera och effektivisera arbetet med hjälp av processer och IT-verktyg. Naturligtvis vill vi att du kan samarbeta bra i grupp men även arbeta självständigt.

Det är meriterande om du har utbildning/erfarenhet i några programmeringsspråk, såsom: JavaScript, C#, .NET, Python, React.

ATT ARBETA PÅ AEC

På AEC får du arbeta i kreativ miljö där du får stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en varierande vardag, där du får arbeta i spännande projekt, prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. Vi vill trivas på jobbet och därför är det viktigt för oss med en platt organisation med högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna spelar en stor roll. Vi arbetar tillsammans som ett team och hjälper varandra att nå framgång i våra respektive projekt.

Vår FUTURE-NOW strategi
Med vår utökade kompetens inom hållbarhet har vi ett särskilt ansvar att påskynda den gröna omställningen, som också är den största tillväxtmöjligheten i COWIs historia och kärnan i COWIs nya vision och strategi. Vi måste vara redo att ta vara på de gröna projekten och stötta våra kunder, vilket också betyder att vi lämnar alla fossilbränsleprojekt. Istället kommer COWI att allokera alla resurser till projekt som för våra kunder mot hållbarhet med tydlig ambition. Inom cirka tre till fem år måste 100 procent av våra intäkter komma från projekt som driver hållbarhet.
 

 INTRESSERAD?

 Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till

 Magnus Gustafsson, AEC Öst

+46 708 21 70 75

msgn@aec.se

 

Sista ansökningsdag: 30 Maj 2023  Plats: Göteborg, Stockholm, Malmö eller Växjö.

Urval sker löpande, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

#LI-Hybrid