talangprogram

Varför investerar vi i talang?

Målet med vårt globala talangprogram ACCELERATOR är att erbjuda en grupp lovande medarbetare en plattform för personlig och yrkesmässig utveckling så att de vill stanna hos oss – men det är inte allt.

Vi vill att de ska bli förebilder och framtidens ledare – och skapa en ringar-på-vattnet-effekt som gagnar både COWI och samhället i stort.
Jens Højgaard Christoffersen Chief Executive Officer, COWI
– Alla hjältar på COWI är lagspelare. De här unga talangerna är förebilder, och visar det genom att engagera och motivera sina arbetskamrater och sina team. De tar eget ansvar, visar ambition och stöttar andra i deras kompetensutveckling, säger koncernchef Jens Højgaard Christoffersen.

Fakta om ACCELERATOR 

  • Talangprogrammet har 24 deltagare och pågår i 18 månader.
  • Det består av en blandning av utmanande uppdrag, fortbildning, mentorskap, utbildningsfeedback och specifika uppgifter för varje deltagare. Genomsnittsåldern är omkring 35 år.
  • Deltagarna väljs ut baserat på prestationer och potential: deras prestationer under de senaste tre åren, och den potential de bedöms ha för att ta sig an ett stort ansvarsområde.
  • Samtliga 24 kandidater har uppnått fantastiska resultat, varit goda förebilder och dessutom visat på stor kapacitet, starka ambitioner och ett gediget engagemang för att bidra till COWIs utveckling.