Next Level, Stockholm 27 november

Redo för nästa steg i din ingenjörskarriär?

Den 27 november bjuder Ingenjörsjobb in yrkesverksamma ingenjörer till Next Level – Innovating for the Future. COWI är en av medarrangörerna och vill gärna träffa dig och berätta om vad vi kan erbjuda dig i form av arbetsområden och spännande projekt.

Föreläsning med COWIs expert

Årets tema är innovation och COWIs BIM-expert Patrik Lundqvist kommer att hålla i kvällens föreläsning om digitalisering inom byggbranschen och vad som går att skönja när vi blickar fram mot morgondagen.

Medan de tekniska framstegen i de flesta branscher har sprungit iväg i takt med den digitala utvecklingen har byggbranschen haft en betydligt blygsammare utvecklingstakt. En planritning av Stockholms stadshus från 1916 skiljer sig inte mycket från dagens planritningar på moderna byggen. Vad som är möjligt är nästan svårt att föreställa sig, men vi vet att innovation är lösningen på utmaningarna.

Vad kan scanning av byggarbetsplatser, byggrobotar och självkörande fordon innebära för byggbranschen? Vad kan VR och AR lösa? Hur kan smarta material och Internet of Things användas? Vilka möjligheter ger etableringen av nya 5G-nätet oss? Välkommen att lyssna på vilka möjligheter digitaliseringen innebär för byggbranschen.

Patrik Lundqvist har mer än 25 års erfarenhet av branschen och har arbetat som seniorkonsult inom CAD/BIM på AEC (COWIs dotterbolag) sedan 2016. Han utbildar företag inom CAD/BIM/VDC inom alla byggdiscipliner och föreläser i ämnet på högskolor. Patriks passion är optimering och standardisering av arbetsflöden för att effektivisera byggprocessen. 

När: 27 november
Tid: 17.00 – ca 21.30
Plats: Odengatan 65, Stockholm

Läs mer och anmäl dig här.

 

Kontakta oss

Lovisa Andersson
HR Business Partner
People SE, Sweden

Tel: +46 733 52 27 41