COWI är ett av årets Karriärföretag

2017-11-15

För sjätte gången i rad har COWI Sverige utsetts till ett av årets Karriärföretag. Det är en kvalitetsstämpel på att COWI är en av de arbetsgivare som har högst kvalitet i arbetet med att bygga sitt arbetsgivarvarumärke och samtidigt erbjuder goda karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare.

COWI fick utmärkelsen för 2018 med motiveringen: "Med en support och stort engagemang för sina medarbetare presterar COWI gällande sitt Employer Branding-arbete. Det individuella drivet och utvecklingsmöjligheterna är enorma. För sina egna beslut och innovativa lösningar utses härmed COWI AB till ett av Sveriges Karriärföretag 2018."

– Den här bekräftar att vi är framgångsrika i det arbete vi gör för att vara en attraktiv arbetsgivare med spännande karriärmöjligheter. Vi är mycket stolta över att vara ett av årets Karriärföretag, säger Lars Erik Bjuhr, HR-chef på COWI Sverige.

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Syftet är att förenkla för Sveriges studenter och yrkesverksamma att hitta sin nästa arbetsgivare. COWI får utmärkelsen tack vare det strukturerade arbetet med att utveckla och attrahera medarbetare.

Läs mer

Hela listan med Karriärföretag 2018 hittar du här.

Kontakta oss

Nanna Wang Carlsen
Group Brand & Employer Brand Manager
Communication, Denmark

Tel: +45 56404295