COWI fortsätter framåt i Stockholm

2017-10-23

Nu tar COWI Sverige nästa steg i att stärka upp sin infrastrukturverksamhet i Stockholm med bildandet av avdelningen Geo Engineering. Chef över den nya avdelningen blir Karin Blixt, med gedigen erfarenhet från samhällsbyggnadsbranschen.

Karin Blixt tog sig an sin nya roll 4 oktober och kommer närmast från Sweco, där hon haft flera olika roller. De senaste fyra åren som gruppchef på en avdelning som ansvarar utlandsverksamheten inom Sweco Environment. Karin Blixt har en bakgrund inom VA och varit projektledare för såväl VA-relaterade som multidisciplinära projekt både inom Sverige och andra länder.

- Efter 10 år på Sweco ser jag med stor nyfikenhet fram emot min nya roll på COWI. Just nu är jag mest nyfiken på att lära känna alla nya medarbetare, säger Karin Blixt.

Den nybildade avdelningen är ytterligare ett steg mot COWIs mål att stärka sin position i Stockholm.

- Vi gör den här förändringen för att förbättra förutsättningarna för fortsatt tillväxt och jag är väldigt glad över att Karin valt att komma till COWI för att leda detta framåt, säger Torbjörn Spetz, divisionschef infrastruktur på COWI Sverige.

Nästa steg i COWIs utveckling av verksamheten i Stockholm är flytt till nytt kontor i november.

Kontakta oss

Nanna Wang Carlsen
Group Brand & Employer Brand Manager
Communication, Denmark

Tel: +45 56404295