COWI rekryterar projektdirektör till verksamheten i Malmö och region syd

COWI växer i Malmö och södra Sverige och stärker nu verksamheten inom byggnad och fastighet med en ny projektdirektör, Patrik Nilsson, i den nationella avdelningen för stora projekt.

- Genom Patriks affärsmässighet, ledaregenskaper och erfarenheter kommer vi att skapa än bättre förutsättningar att, tillsammans med övriga avdelningar, söka nya stora uppdrag samt leda och genomföra dessa för våra kunder, säger Henrik Malmberg tf chef för stora projekt inom byggnad och fastighet.

Patrik Nilsson har en lång och gedigen bakgrund som såväl konsult som entreprenör och kommer närmast från en roll som regionchef Syd på Assemblin.

Som entreprenör har Patrik erfarenhet av att sälja och leverera energi‐ och miljöklassade projekt med konventionella kontrakt likväl som partnering med öppen redovisning i utförande‐ och funktions-entreprenader. Exempelvis Max IV i Lund och Galleria Boulevard i Kristianstad.

- Det känns otroligt stimulerande att kliva på COWI-resan och ha förmånen att vara en del i vår gemensamma strategi, att utveckla bolaget, stärka vår marknadsposition och utveckla vårt erbjudande till våra kunder, säger Patrik Nilsson.

Publicerad: 2017-10-06

Kontakta oss

Nanna Wang Carlsen
Group Brand & Employer Brand Manager
Communication, Denmark

Tel: +45 56404295