Rekrytering av marknadschef till Göteborg och region Väst

2019-04-16


COWI stärker verksamheten inom division samhällsbyggnad med en ny marknadschef, Lars-Bertil Ekman, till avdelningen Samhällsbyggnad Väst.

Lars-Bertil Ekman har en lång och gedigen bakgrund och har bland annat arbetat som vd på Göteborgs stadshus AB, trafikdirektör samt även direktör för koordinering av stadsutveckling på Göteborgs stad, och teknikchef på Vägverket. Närmast kommer han från en roll som vd på Anor fastigheter.

– Vi är mycket glada över att välkomna Lars-Bertil Ekman till COWI. Jag är övertygad om att hans breda kompetens och erfarenhet kommer vara mycket positiv för vår utveckling inom området, säger Mattias Grauers, divisionschef för Samhällsbyggnad på COWI.

Lars-Bertil Ekman har arbetat med många stora samhällsbyggnadsprojekt inom Göteborgsregionen, bland annat Götatunneln, Västsvenska paketet, Älvstaden och ElectriCity. Som marknadschef på avdelningen Samhällsbyggnad Väst på COWI kommer han att arbeta med marknadsarbete både regionalt som nationellt.

– Efter att ha haft många olika roller inom samhällsbyggnadsområdet är det väldigt roligt att ha börjat arbeta på COWI, det känns spännande att arbeta med att hitta lösningar på samhällsutmaningar. Med min erfarenhet hoppas jag kunna tillföra nya dimensioner till projekt och stärka vår marknadsposition, säger Lars-Bertil Ekman.

Lars-Bertil Ekman tillträdde sin tjänst den 1 april 2019.

Kontakt:

Lars-Bertil Ekman
0702 20 20 23
laek@cowi.com


Kontakta oss

Mattias Grauers
Senior Vice President
Civil, Sweden

Tel: +46 10-850 19 38