Årets segeltävling Tjörn Runt by COWI

2017-06-30

Tjörn Runt by COWI är Sveriges största segeltävling där olympiamästare och familjeseglare tävlar på lika villkor. Tiotusentals åskådare bidrar till den härliga stämningen som seglarna uppskattar och återvänder till. COWI är stolt titelpartner till tävlingen.

Årets upplaga av Tjörn Runt by COWI seglas medsols med start i Stenungsund och mål utanför Skåpesund på Stigfjorden. Den är uppdelad på två banor som deltagarna kan välja på vid registreringen - Tjörn Runt Coastal rundar Hätteberget och därefter ska Dynan och Pynten rundas om styrbord, och Tjörn Runt Classic är den traditionella banan närmast Tjörn.

Följ tävlingen från klipporna på Klädesholmen

Som titelpartner till Tjörn Runt by COWI den 19 augusti medverkar COWI på flera sätt. På Klädesholmen på Tjörn kommer COWI finnas på plats med aktiviteter för besökare. Där kommer Räddningstjänsten gå igenom säkerhet på sjön och det finns möjlighet att prova på radiostyrda COWI-båtar i hamnen. Det kommer även anordnas tävling i COWI-tältet. Grillmästarna Andreas och Johan, kända från Sveriges Grillmästare, tänder upp sina grillar för den som är hungrig.

Patrik Isaksson uppträder

På kvällen fortsätter seglarfesten med After Sail, följt av en spelning med Patrik Isaksson på Stenungsbaden Yacht Club i Stenungsund.

Varmt välkommen att följa årets kappsegling från klipporna på Klädesholmen på dagen, och till Stenungsbaden Yacht Club på kvällen!

Kontakta oss

Nanna Wang Carlsen
Group Brand & Employer Brand Manager
Communication, Denmark

Tel: +45 56404295