Byggkonstruktör till Karlstad (29724)

Sista ansökningsdag: 03/01/2019 - Sweden - Plats: Karlstad - Industry

COWIs industriavdelning i Karlstad har mycket att göra inom byggkonstruktion! Vi söker därför en erfaren byggkonstruktör för spännande och varierande projekt - är du den vi söker?

BYGGKONSTRUKTÖR TILL KARLSTAD
 

Vi på COWI söker nu ytterligare byggkonstruktörer till vår industriavdelning i Karlstad. Avdelningen arbetar med anläggningsprojekt för olika former av industri- och energianläggningar. Ofta är vi med i alla skeden från förstudie, förprojektering, detaljprojektering och upphandling. Våra största kunder verkar inom massa och papper, stålindustrin, petrokemi/raffinaderi samt energianläggningar. Kontoret är beläget i trevliga lokaler vid Inre hamn i Karlstad. Hela kontoret består av ca 50 personer inom processdesign, el och automationsteknik, projektledning, bygg- samt anläggningskonstruktion.

I rollen som byggkonstruktör hos oss kommer du i första hand att arbeta med projektering i våra uppdrag, och du konstruerar statiskt- och dynamiskt belastade tyngre anläggningar inom industrin. Beroende på ditt intresse och din erfarenhet kan det även bli aktuellt att handlägga delar av eller hela uppdrag.

Vi har egna uppdrag mot kunder inom industrin, men en stor del av arbetet är även del i våra totalåtaganden där vi arbetar tillsammans med andra enheter inom COWI. Eftersom våra kunder finns inom olika typer av industrier med olika utmaningar är det ena uppdraget inte det andra likt - något som gör din vardag som byggkonstruktör hos oss både varierad och utvecklande!

DIN PROFIL

Vi söker dig som är Högskoleingenjör med minst fem års erfarenhet av projekteringsarbete. Du har intresse av att arbeta med databaserade 3D-program som Tekla Structures, Revit och PDMS. Erfarenhet av Tekla och Revit är meriterande och för rätt person finns det möjlighet att delta i våra utvecklingsgrupper för Tekla och Revit.

Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta och du behöver kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.

ATT ARBETA PÅ COWI

COWI erbjuder en arbetsplats att trivas på ­– ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. Hos oss får du arbeta i intressanta projekt och med moderna verktyg. COWI är ett stabilt företag med gott renommé som satsar på våra medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. Med kontor över hela världen finns det möjligheter att arbeta utanför Sverige.

Placeringsort: Karlstad

INTRESSERAD?

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till

Peter Andersson
+46 70 556 45 67

Anna M Wilhelmsson
+46 705 08 00 74

eller

Therese Almqvist, Rekryteringsspecialist
+46 766 07 70 54

Vi hanterar ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan snarast.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!