ARKITEKTUR

COWI och Arkitema skapar hållbara samhällen, tillsammans med våra kunder och invånarna. Vi utvecklar lösningar som har människan i centrum, som höjer livskvaliteten och skapar platser där människor vill bo.

Genom ett nära samarbete mellan våra ingenjörer och arkitekter ser vi till att estetiken finns med som en viktig faktor i alla delar – från elektriska installationer till klimatanpassning. Vi arbetar över nationsgränserna och drar nytta av varandras kompetens för att tillsammans skapa byggbara, funktionella, hållbara och estetiska projekt som ger mervärde för kunder och användare. 

VÅRT ARBETSSÄTT

Arkitema är en arkitektfirma med bas i Skandinavien. Vi har över 650 duktiga medarbetare på våra kontor i Danmark, Sverige och Norge. Arkitema grundades 1969 och har sina rötter i kollektivismen. 50 år senare präglas allt vi gör fortfarande av ett självklart fokus på livskvalitet och medmänsklighet. Därför skapar vi arkitektur för alla och för vårt gemensamma bästa. Vi tror att samhörighet, kunskapsutbyte och goda samarbeten hjälper oss att skapa och utveckla Skandinaviens städer.

Vi har gedigen erfarenhet inom arkitektur och byggande, djupa rötter i den skandinaviska byggnadstraditionen och ett brett internationellt perspektiv. Vår process börjar redan före designfasen och fortsätter långt efter att projektet har slutförts. Vi bekantar oss grundligt med projektområdet, väger in samhällets behov och den omgivande miljön och står ständigt i dialog med kunden, användarna och våra samarbetspartners.

Låt dig inspireras, med mera, genom att bläddra i vår portfölj (arkitema.com)

Vi har expertkunskaper om:

  • Vårdbyggnader
  • Bostäder
  • Utbildningsprojekt
  • Huvudkontor
  • Landskap
  • Kulturprojekt
  • Industribyggnader

Använd taggarna nedan eller filterikonen för att filtrera vilka lösningar som visas.

Filtrera
Visa fler