Så mycket mer än en arbetsplats 

På COWI är vi övertygade om att välbefinnande främjar prestation och att prestation främjar välbefinnande. Därför strävar vi efter att vara bäst i branschen på samarbete och gemenskap. Vi uppmuntrar alltid till mångfald, inkludering och att ha kul tillsammans med kollegor. Dessutom tycker vi att det är viktigt med en god balans mellan arbete och privatliv. 

Läs mer om våra värderingar 

Utvecklas i karriären

Våra projekt utvecklas med tiden och det gör du också. Oavsett karriär- och erfarenhetsnivå uppmuntrar vi till fortbildning, feedback och formell utbildning. Det viktiga är ditt intresse och att du är motiverad att göra framsteg. Då kommer vi att nå fram tillsammans. 

Lär känna våra medarbetare 

Tillsammans skapar vi en hållbar värld att leva i 

På COWI hjälper du till att utforma och utveckla morgondagens samhälle. Oavsett om du arbetar med grön energi, bygger broar eller stadslandskap är du med och skapar en hållbar värld där människor och samhällen växer och utvecklas. Med vår stora expertis inom hållbarhet har vi ett särskilt ansvar att skynda på den gröna omställningen, vilket samtidigt är den största tillväxtmöjligheten i COWIs historia. 

Läs om COWIs strategi FUTURE-NOW 

En fantastisk start 

Vill du starta din karriär i en vänlig och teamorienterad arbetsmiljö med stora möjligheter till utveckling och avancemang? Lär dig mer om hur du kan börja din karriär på COWI. 

Läs mer här

 

Möt Lone, en tidigare studentmedarbetare på COWI som nu arbetar på vår byggavdelning i Lyngby.