Data/ BIM Samordnare (38999)

Sista ansökningsdag: 03 October 2021 - Sweden - Plats: Stockholm - Buildings

Har du ett genuint intresse av digitalisering? Vill du bredda dina kunskaper i spännande Infrastrukturprojekt? Vill du arbeta i organisation med högt i tak och stora möjligheter till utveckling? Då kan tjänsten som Data/BIM-Samordnare vara något för dig!

AEC är en av Sveriges ledande leverantörer av BIM-processer, programvaror och tjänster för byggindustrin. Sedan 2009 är AEC en del av COWI-koncernen. Vi ansvarar för innovativt ledande projekt och har några av de mest efterfrågade BIM-konsulterna i Sverige som är med och ger dig ledning framåt i din utveckling. För oss är det inte viktigast att du kan allt från början, vi har erfarna konsulter som kan hjälpa dig att växa in din roll. För oss är det viktigast vem du är – att du är en person som kan lyssna på en kunds behov, är ödmjuk inför att alla kunder är olika men även att du är nyfiken på nya projekt, programvaror och gillar att hålla koll på det senaste inom branschen.

I rollen som Data/BIM-samordnare är du en nyckelperson och länken mellan beställare, uppdragsledning, projektörer och andra intressenter. Ditt ansvar som Data/BIM-samordnare är att skapa rutiner och arbetsprocesser för att säkerställa att rätt person får rätt information vid rätt tillfälle. I rollen finns stor möjlighet till utveckling, både som Data/BIM samordnare och inom programutveckling. Det är en stor fördel om du är insatt i branschens begrepp och terminologi. Som anställd på AEC får du vara med och driva utvecklingen på företaget, vi uppskattar egna initiativ och entreprenörskap hos våra medarbetare.

DIN PROFIL

Vi söker dig med en 3-årig examen från universitet- eller högskola med relevant inriktning. För att axla rollen behöver du ha minst ett års erfarenhet av projektering, Data/ BIM samordning eller annan relevant erfarenhet. Du har kunskap inom dokumenthantering, CAD, BIM och du är van vid att hantera ritningar, modeller och annan projektrelaterad information. Det är en fördel om du har en generellt hög IT-mognad. För att trivas i rollen behöver du ha ett genuint intresse av digitalisering och en vilja att utvecklas. Vi vill gärna att du har förmåga att se helheten i ett projekt och tycker om att planera, strukturera och effektivisera arbetet med hjälp av processer och IT-verktyg. Naturligtvis vill vi att du kan samarbeta bra i grupp men även arbeta självständigt.

ATT ARBETA PÅ AEC

På AEC får du arbeta i kreativ miljö där du får stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en varierande vardag, där du får arbeta i spännande projekt, prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. Vi vill trivas på jobbet och därför är det viktigt för oss med en platt organisation med högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna spelar en stor roll. Vi arbetar tillsammans som ett team och hjälper varandra att nå framgång i våra respektive projekt. Vi har kontor i både Göteborg och Stockholm och är flexibla med denna tjänst för placering på något av dessa kontor.

I Göteborg ser vi nu lite extra fram emot våren 2022 då vi flyttar in i våra nya lokaler i Platinan - Hoppas du följer med!
 

Varmt välkommen med din ansökan till ett utvecklande och spännande jobb hos oss på AEC i Göteborg eller Stockholm!

INTRESSERAD?

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till Magnus Gustafsson, AEC Stockholm/Öst på +46 708 21 70 75 eller msgn@aec.se.