Susanna Ohlin blir ny divisionschef för Samhällsbyggnad på COWI

2021-06-08

Susanna Ohlin har utsetts till ny chef för division Samhällsbyggnad på COWI i Sverige. Hon kommer närmast från Rambøll där hon haft rollen som affärsområdeschef för södra och västra Sverige.

- Jag är mycket glad att välkomna Susanna Ohlin som ny chef för vår division Samhällsbyggnad. Med sin mångåriga erfarenhet inom samhällsbyggnad och goda ledaregenskaper är hon mycket väl lämpad för att utveckla och driva divisionen. Hon är en dedikerad ledare som inspirerar och genomgående leder sina team till att leverera starka resultat, säger Anders Wiktorsson, VD för COWI i Sverige.

Med ny divisionschef ska COWI flytta fram sin position ytterligare inom samhällsbyggnad och stärka verksamheten för att möta behovet av hållbar infrastruktur och stadsutveckling och de satsningar inom grön omställning Sverige står inför.

- Det känns väldigt roligt att bli en del av COWI och jag är stolt över förtroendet att få vara med och utveckla divisionen till att bli en ännu större spelare inom samhällsbyggnad, säger Susanna Ohlin. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med alla engagerade och kompetenta medarbetare på COWI och att förverkliga företagets vision och ledstjärna att göra världen mer hållbar.

 

Susanna Ohlin tillträder tjänsten som divisionschef för Samhällsbyggnad den 30 augusti.


Kontakta oss

COWI employee Anders Wiktorson

Anders Wiktorson
Executive Vice President
CEO Sweden, Sweden

Tel: +46 706 44 53 11